top of page

Mijn Verhaal

Ik heb een brede kijk op gezondheidszorg die gevormd is door mijn werk in de: sociale acute psychiatrie, verpleegkunde, onderwijs, orthomoleculaire therapie, natuurgeneeskunde, huisartsen zorg en antroposofie.

Het leuke van de acupunctuur is dat al deze velden hierin samenkomen.

Duru

Dit symbool staat voor de goddelijkheid van de aarde en het is het symbool  voor het belang van de aarde om het leven in stand te houden.

 

In mijn optiek kan dat alleen als de mens op de aarde gezond blijft en op een gezonde manier met de Aarde omgaat.

Werkwijze

Acupunctuur gaat uit van het gezonde herstellende vermogen van de mens zelf. Het is een eeuwenoude traditionele geneeskunde uit het oude China. Met kleine dunne naaldjes wordt het lichaam gestimuleerd om terug in een gezond evenwicht te komen zodat klachten opgeheven worden. Naast acupunctuur kunnen voeding en kruidengeneeskunde een onderdeel van het consult vormen.

noun-grind-1127813.png
natureneedle.png
noun-alternative-medicine-1601893.png

Mijn Missie

Mijn visie op gezondheidszorg is dat dit zo simpel mogelijk gehouden moet worden, bereikbaar moet zijn voor iedereen en dat er zo breed mogelijk gekeken moet worden naar alle klachten die iemand heeft. Vaak blijkt dan dat er veel klachten met elkaar samenhangen. 

 

Als voorbeeld noem ik een klacht zoals buikpijn of hoofdpijn. Dit zijn klachten die vele oorzaken kunnen hebben. Samen met u naar de oorzaak en oplossing zoeken van uw klachten, waarbij u zich gezien en gehoord voelt is mijn doel. Middels acupunctuur zijn veel verstoringen op te lossen. Als ik denk dat acupunctuur niet de oplossing is hoort u dat ook van mij en zoeken we naar een alternatief. 

JelleDraper-2022-10-31-AminavanStaverden23577.jpg
Amina
van Staverden

Afspraak maken

Als je wilt weten of ik iets voor je kan betekenen kan je mij appen op: 0645179217. Op maandag werk ik op de lokatie Weteringschans en op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag werk ik op de lokatie Bijlmerdreef.

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

bottom of page